Dubbelrum Mini
Dubbelrum Mini

Dubbelrum Mini

Mindre rum med utsikt mot sjön och fjällen. Ljust och med två enkelsängar efter varandra. Äldre standard på badrum, det är litet men har både dusch och toalett. TV, trådlöst internet, liten hall med garderober, bra förvaring. Det finns 2 rum av denna kategori.

Slalomrummen är våra minsta rum. Rummen är gjorda för två personer, men har inte dubbelsäng. Istället står sängarna efter varandra. De är ändå mycket funktionella och har gott om förvaringsutrymme. TV, trådlöst internet, badrum med dusch och wc. Badrummet är av äldre standard. Alla slalomrum har fönster i söderläge med utsikt mot sjön Gäutan och Ryfjället, vårt eget signaturfjäll. 
Inget av våra rum har strykjärn men det finns både strykjärn och strykbräda just utanför vårt torkrum på receptionsplan och dit har alla hotellgäster tillträde.
 
Säkerhet och daglig städning
Säkerhet är vår största prioritet för dig som gäst och vår personal. Detta innebär att vi rengör ditt hotellrum först när du checkat ut. Bor du hos oss en längre period så sker städning enligt överenskommelse med receptionen. Vi byter såklart dina handdukar och tömmer papperskorgen när du önskar eller per automatik när du bor mer än 3 nätter.