Köp säsongspass för vintern 21/22 med rabatt!
See & do Skiing Ski pass

Köp säsongspass för vintern 21/22 med rabatt!

Med säsongspasset åker du skidor hur mycket du vill, hela säsongen i både Hemavan och Tärnaby. 


Barn 0-6 år och personer som fyllt 75 år med hjälm åker gratis i alla liftar, men behöver ett eget Key card. Ni hämtar ut era säsongspass på plats i någon av våra skiduthyrningar i Hemavan Tärnaby.


Alla våra skidpass är personliga förutom föräldrarpasset som kan delas mellan två föräldrar med mindre barn, som inte kan åka i backen samtidigt.


Om du har ett key card sedan tidigare väljer du ”ladda säsongspass”, om inte väljer du ”köp nytt säsongspass inkl key card”.


För att köpa säsongspass och 8 valfria dagar behöver du ladda upp ett foto på personen som ska använda kortet. Se steg längre fram i bokningen.


Är du studerande vid universitet/högskola (med giltigt student/kårleg) får du köpa säsongspass till ungdomspris. 


När du köper säsongspass online får du en mobilbiljett i bekräftelsen, genom att trycka på denna får du fram en QR-kod som du använder när du hämtar ut skidpasset i någon av våra liftkorts-automater. I automaten väljer du alternativet förbokat skidpass på skärmen och trycker på knappen för att manuellt skriva in din kod för din bokning (om QR-koden inte fungerar). Koden du ska skriva in står UNDER ditt bokningsnummer. Det är alltså två koder på din bekräftelse och du ska skriva in den UNDRE. Nya keycard som maskinen spottar ut är laddade och redo att åka med!


För återbetalning av säsongspass med våra stärkta bokningsvillkor gäller följande:


Med våra bokningsvillkor köper du tryggt ditt säsongspass. Du kan alltid om- och avboka säsongspassen fram till och med 7 dagar innan första giltighetsdag som är den 1 november. Observera att första giltighetsdag inte är detsamma som första åkdag.


Om Hemavan Alpint på grund av Coronapandemin måste stänga sin verksamhet innan utsatt sista datum för vintersäsongen, 2022-05-01 har du rätt till återbetalning som motsvarar den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas.(Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongerna 2020-2021 och 2021-2022).


Om Stängda landsgränser medför att du inte kan nyttja ditt säsongspass till minst 2/3 av giltighetstiden har du rätt till återbetalning för den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas. (Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongerna 2020-2021 och 2021-2022).