Familjerum
Familjerum
Familjerum
Familjerum

Familjerum

Våra familjerum: en dubbelsäng (delbar), två bäddar som fälls ner från väggen (resårmadrasser även i dem), Tv, badrum med dusch, trådlöst Internet. Utsikt över sjön och fjällen.

Storslslomrummen är våra familjerum. I dessa rum kan det bo upp till 4 personer. Sängarna består av en delbar dubbelsäng samt två sk. "pullmansängar", Enkelsängar som man viker ut från väggen. De är placerade som en våningssäng och har riktiga, sköna madrasser så de passar även för vuxna. De här rummen har TV, Wifi och utsikt mot sjön. Rymligt badrum med dusch. Det finns två rum av den här modellet
Inget av våra rum har strykjärn men det finns både strykjärn och strykbräda just utanför vårt torkrum på receptionsplan och dit har alla hotellgäster tillträde.
 
Säkerhet och daglig städning
Säkerhet är vår största prioritet för dig som gäst och vår personal. Detta innebär att vi rengör ditt hotellrum först när du checkat ut. Bor du hos oss en längre period så sker städning enligt överenskommelse med receptionen. Vi byter såklart dina handdukar och tömmer papperskorgen när du önskar eller per automatik när du bor mer än 3 nätter.