Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Oscars väg 17
Boende Stuga / Lägenhet

Oscars väg 17

Fristående stuga mysig fjällstuga i Kungsbacken. Tre sovrum och ett badrum. Stor öppen yta för allrum och kök. På Loftet hittar du två av sovrummen samt ett allrum med en bäddsoffa. Från denna stuga har du endast ca. 300 meter till längdskidspår och skoterled samt ca. 200 meter till ski streeten som tar dig direkt ut i backen. Från denna stuga har du även gångavstånd till restauranger och ca 15 minuters promenad till flygplatsen.

Fristående stuga mysig fjällstuga i Kungsbacken. Tre sovrum och ett badrum. Stor öppen yta för allrum och kök. På Loftet hittar du två av sovrummen samt ett allrum med en bäddsoffa. Från denna stuga har du endast 270 meter till längdskidspår och skoterled samt 220 meter till ski streeten som tar dig direkt ut i backen. Från denna stuga har du även gångavstånd till restauranger och ca 15 minuters promenad till flygplatsen.
 
Kök
Köket innehåller: spis med ugn, kylskåp med frysfack, micro, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare etc.
 
Tre sovrum
Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: Dubbelsäng
Sovrum 3: Dubbelsäng
 
Badrum
Badrum med wc, dusch och tvättmaskin och torktumlare i samma enhet.
 
Övrigt
Stor yta med kök och allrum. På övervåningen har ni en bäddsoffa i allrummet med 2-bäddar. 
 
Vid ankomst får ni ett mail med mer specifik information om stugan ny hyrt.
Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.
 
OBS! Detta objekt har 25-årsgräns för alla i sällskapet, undantag för familjer. Legitimering sker vid incheck.
Vänligen notera att vi inte kan garantera allergivänliga stugor. Vid allergier mot husdjur, vänligen kontakta oss innan du bokar.