Backvillan
Backvillan
Backvillan
Backvillan
Backvillan
Backvillan
Boende Stuga / Lägenhet

Backvillan

Sveriges mysigaste fjällboende? Skidåkning direkt utanför dörren på vintern, gott om plats för vänner och familj, egen bastu och en fantastisk utsikt - det är Backvillan! På Laxfjället strax ovanför Tärnaby Fjällhotell hittar du fjälldrömmen!

Backvillan är antagligen ett av Sveriges bästa fjällboenden! Tio bäddar i fem sovrum, stort sällskapsrum, fullt utrustat kök, stor bastu, egen skidbod och helt fantastisk utsikt över sjön Gäutan och Ryfjället ger dig allt du behöver för en suverän fjällsemester. Skidåkningen har du rakt utanför dörren på vintern och på sommaren kliver du rakt ut på Laxfjället.

Backvillan ligger på sluttningen strax ovanför Tärnaby Fjällhotell. Det innebär att du har restaurang, pub, gym, massage, skidshop och uthyrning en minuts promenad bort. På sjön nedanför hotellet kan du paddla och fiska på sommaren och där går både skoterled och längdspår på vintern.

Backvillan passar för stora familjer och för kompisgäng, men också för företag på kick-off eller minikonferens. Boka snarast, Backvillan är populär!

För bokning av självhushållsboende gäller 18 årsgräns för samtliga boende utan målsmans sällskap. Under nyårshelgen och påskhelgen tillämpar vi en förhöjd åldersgräns på 25 år.