EFS Klippen sommar
EFS Klipen vinter
Klippen EFS sommar
Logen
6 bäddsrum
Samlingsrum
Matsal
Samlingsrum källaren
Nya dubbelrum
Nya fyrbäddsrum
Nya köket
Tvillingstugorna vinter
Boende Stuga / Lägenhet

Klippengården EFS

Fjällgården erbjuder trevliga boendemöjligheter med självhushåll både för enskilda, familjer och en större grupp. Gården består av 60 sängplatser utspridda i tre stugor: Storstugan och de två nybyggda tvillingstugorna Insikten och Utsikten.

Storstugan har 36 bäddplatser fördelade i 2 - 6 bädds rum med gemensam toalett i korridor, kök och matsal med mysig inredning och öppen spis. I källarplanet finns samlingsrum/gillestuga med öppen spis, och här finns även duschrum och torkrum.
Insikten och Utsikten är våra två nybyggda tvillingstugor från 2015 i modern standard som vardera rymmer 12 bäddar, fördelade på 2 dubbelrum och 2 fyrbäddsrum . Alla rummen har egen toa och dusch och i varje stuga finns ett handikappanpassat rum. Köken är utrustat för enklare matlagning för ett mindre sällskap. Stugorna är även utrustade med ett torkrum att torka alla kläder i efter en hel dag på fjället eller i backen.
Logen är en stor rundloge med gott om svängrum för lek och sportaktiviteter. Man kan även ha samlingar här.
Alla våra lokaler är husdjursfria områden, för att gårdens lokaler även ska kunna användas av allergiker.

Alldeles i närheten av gården finns möjlighet att kliva på olika vandrings-, cyklings- och skoterleder upp på det vackra Norra Storfjället. Från gården är det cirka en mil till Viterskalsstugan som angränsar till det vackra Syterskalet. Alldeles intill gården finns också ett elljusspår som korsar Umeälven och tar dig upp på Vallentjacke och det populära utflyktsmålet Grytan. Längs Umeälven som rinner nedanför gården finns det även ett antal mysiga grillstugor som kan komma väl till pass vid utflykter från gården.
Är man sugen på att åka slalom är det ca 6 km till Norrliften i Hemavan, vilket man lättast tar sig med bil.

Faciliteter:
Öppenspis i Storstugan, WiFi i Storstugan, Rundloge med möjlighet till aktiviteter och samlingar av olika slag.