Lenny Lämmels familjeveckor
Paket

Lenny Lämmels familjeveckor

Under våra familjeveckor bjuder vi alla barn 0-6 år på både liftkort och skidhyra.


Under Lenny Lämmels veckor är det extra förmånligt att ta med familjen. Söndag till torsdag är perfekt för familjer med barn då det ofta är lugnare och mer svängrum i backar och på aktiviteter. Dessutom är barnen extra mycket hedersgäster och alla barn i sällskapet får liftkort och skidhyra utan kostnad.


Det här är också ett plånboksvänligt paket. Söndag-torsdag är nämligen boendepriserna lägre redan från början och i detta paket får ni ytterligare lägre pris på liftkort.


I paketet ingår:

  • Boende söndag-torsdag med 10 % rabatt
  • Liftkort i 5 dagar för vuxna och ungdomar med 25 % rabatt
  • Gratis liftkort och skidhyra i 5 dagar till alla barn 0-6 år


Ni bor i en stuga, lägenhet eller hotellrum med ankomst söndag och avresa torsdag. Liftkortet är inkluderat i paketet och gäller f r o m ankomstdag t o m avresedag och gäller i både Hemavan och Tärnaby. När ni har angett hur många ni är i sällskapet läggs samma antal liftkort automatiskt till i din bokning.


I detta paketerbjudande ingår skidutrustning till alla barn 0-6 år. Utrustningen bokas på plats vid någon av Hemavans skiduthyrningar. Erbjudandet gäller veckorna 1-17 med undantag för veckorna 9-10 och13-14. Rabatten gäller endast när du bokar detta boendepaket och kan inte kombineras med andra rabatter.