Linda Nederberg
Glädje
Laxfjället
Linda Nederberg
Se & göra Grupp & konferens Konferensaktiviteter

Linda Nederberg - DoYourVision

Linda Nederberg är föreläsare, organisationsutvecklare och författare till självbiografin ”Från Överlevarlandet till Livslevarlandet”. Utifrån erfarenhet har Linda utvecklat metoden, BaLi, Balans för Livet, och utomhuscoachning, där naturen är ett viktigt inslag. Sedan 2010 ger Linda en föreställning om sin livsresa. Den väcker tankar om hur vi väljer att leva våra liv.

Vill ni att er kick-off ska bidra till konkret utveckling och gå i linje med de mål ni har för verksamheten? Om ja, då är en kick-off med DoYourVision ett smart val. Do Your Vision erbjuder ett stödjande och konkret arbetssätt med starkt målfokus. Företaget drivs av Linda Nederberg, född och uppvuxen i Tärnaby. Företagets ambition är att er kick-off ska bli en fullträff och ge resultat, även på sikt. Därför efterfrågas alltid vad ni vill uppnå och därefter designas ett upplägg som passar just er.

Mycket är möjligt med Do Your Vision. Företaget jobbar inomhus på ett aktiverande sätt och utomhus med metoden Utomhuscoachning. Tillsammans med Do Your Vision kan ni exempelvis:

o öka er motivation och skapa handlingskraft, med en föreläsning
o beröras och inspireras till ett rikt liv, genom Lindas föreställning
o bygga ihop gruppen, öka trivsel och målmedvetenhet, med utomhuscoachning