Tärnaby Fjällhotell
Tarnaby Fjallhotell
Restaurang Backfickan
Restaurang och lounge
Backsalen
Lunchbuffe
Frukost
Slalomrum
Stora middagar
SuperG rum
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Tärnaby Fjällhotell
Se & göra Grupp & konferens Konferensanläggningar

Tärnaby Fjällhotell

Tärnaby Fjällhotell är som gjort för konferenser upp till cirka 60 personer! Om enskildheten är i fokus kan man hyra hela hotellet och vara helt och hållet i fred.

Tärnaby Fjällhotell har en fin och ljus lokal; Backsalen. Den är mycket flexibel. Backsalen tar upp till 80 personer i biosittning, 60 i skolsittning och kan användas till mycket. Där har varit modevisningar, mässor, konserter, yoga, filmvisning och inte minst stora middagar. Det fungerar också utmärkt att sitta flera grupper och arbeta med separata uppgifter i den stora lokalen. För samtal och umgänge finns både vardagsrummet och puben. Öppna spisar, sköna soffor och allt är nära och lättillgängligt. Vi är flexibla och kan ändra från stilla stund till ösig nattklubb – ni väljer. Panoramabastun rymmer 20 personer åt gången och har gym och relax precis utanför; allt med hänförande utsikt.

Backsalen lämpar sig även för mindre grupper. Ledningsgrupper och styrelser trivs bra här.
Vill ni klara er själva i större utsträckning kan våra hus med självhushåll vara fina alternativ. Se webben för beskrivning av de olika husen. Bland annat hyr vi ut Åkerlundska Gården (Västerbottens första turiststation med 10 rum och 23 bäddar). Det är ett charmigt hus med mycket själ. Byggt 1927 och har kvar sin stil. Ni avgör själva vilken service ni vill boka till.

•Antal rum: 36 (samtliga med två separata sängar)
•Konferenslokal: Backsalen, möjligheter till olika lokaler och grupprum efter önskemål
•Restaurang/matsal: upp till 100 sittande, Backsalen cirka 80
•Bar/pub: Gäutan i bottenvåning, med öppen spis, 150-tums tv/film-duk och scen
•Lounge: Vardagsrummet, i anslutning till matsalen, med öppen spis, piano, bibliotek och bar
•Trådlöst internet i hela byggnaden
Tärnaby Fjällhotell erbjuder mängder av olika aktiviteter: ni kan få er egen alpina tävling i Ingemarbacken, vi gör femkamper, gruppövningar, igloobygge, snöskotur med eld, berättarstund, även föreläsningar och föredrag.

Beskrivning av konferenslokal:
Backsalen är nästan obeskrivlig. Den kan användas till allt från formella möten till stora middagar. Granne med Anjabacken känns den alpina traditionen och fjällmiljön väldigt påtaglig.

Backsalen är ljus och fräsch med rejäl takhöjd.

Mått:
10 X 8 m, cirka 80 kvm
Utrustning:
Dataprojektor, ljudanläggning med CD, förstärkt ljud från dator, trådlöst Internet eller nätverkskabel, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, pennor, frukt, vatten, godis.
Uppkoppling:
Gratis trådlöst uppkoppling via Tärnaby Fjällhotells nätverk, även uppkoppling med nätverkskabel. Möblering och kapacitet.

•U-sittning: 24 personer
•Biosittning: 60 personer
•Skolsittning: 48 max personer